Mindful yoga in een prettige omgeving

Mensen komen naar yoga om vele redenen: ontspannen, fit worden, nieuwe mensen leren kennen of om gewoon wat me-time te hebben. Wat je reden ook is, ik hoop dat mijn  lessen je helpen gelukkiger en gezonder te worden dan je ooit was.

Verken je lichaam, geest en ziel

Persoonlijke instructie

Ik heb jarenlange ervaring met het geven van yoga aan mensen met een niet aangeboren hersenaandoening. Je kunt er zeker van zijn dat je de aandacht en steun krijgt die je nodig hebt. 

Heb je er al eens aangedacht om yogales op kantoor te krijgen? Even weer opladen, de energie verdelen en de concentratie een boost geven.Het is mogelijk om een yogales op kantoor aan te vragen. 

Yogales op een locatie  of een 1-op-1 trainingsprogramma behoren allemaal tot de mogelijkheden.  

Voor informatie bel of mail je naar Marion 06 49888562 of yogavoorjezelf@gmail.com

yogalessen op de stoel

Stoelyoga is een milde en heel toegankelijke vorm van yoga. Stoelyoga kan overal gedaan worden in alle soorten stoelen van kantoorstoel tot rolstoel. Het gaat bij yoga om het bewegen met aandacht en om de adem. De beweging, aandacht en adem leiden je naar een betere mentale, geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Zityoga lijkt op stoelyoga maar daarbij hoef je ook niet meer te staan. Speciaal geschikt voor rolstoelgebruikers.

rolstoel yoga

Lessen

De lessen op maandagmorgen, dinsdagmiddag en donderdagmorgen worden gegeven bij Boogh. Boogh is een dagbestedingscentrum voor mensen met een lichamelijke beperking. U kunt hiervoor een indicatie aanvragen bij de WMO. De lessen op donderdagmiddag zijn vrij toegankelijk voor iedereen die yoga wil doen. Jong of oud dat maakt niets uit. Als je niet op een matje wil of kan liggen dan is stoelyoga de perfecte oplossing. 
Op maandag, dinsdag en vrijdag geeft Marion Hatha yoga op de mat in Houten bij Houten & Co.

Workshops stoelyoga zijn ook leuk om tijdens feestelijke gelegenheden of b.v. Familie-reunies aan te bieden. Of als uniek idee op een personeels feest of tijdens een gewone werkdag op kantoor als extraatje voor je hardwerkende werknemers. De hele dag werken op een beeldscherm doet wat met je lichaam, stoelyoga heeft een gezonde invloed op rug, nek en niet te vergeten de concentratie.
Gewone Hatha yoga op de mat hoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld aansluitend aan je werkdag samen met je collega’s de dag afsluiten met een yoga-les en ontspannen naar huis gaan. Heerlijk toch?

zityoga


De term zegt het al. Zityoga doe je zittend. Als je niet meer kunt staan en bijvoorbeeld afhankelijk bent van een rolstoel kan je toch nog steeds yoga doen. 

zityoga 

zaterdag 26 mei gaf ik ter gelegenheid van het 70 jarige jubileum van de Hoogstraat twee clinics zityoga. 

Om 13.15 uur en 14.15 uur. De clinics waren een succes, en zaten vol met enthousiaste deelnemers. Veel positieve geluiden gehoord. Erg gaaf om te doen.